1 pakkie Choc Crust/Romany Creams
2E gesmelte botter
1 teelepel karamelgeursel
1 blik karamel kondensmelk
200 gr sjokolade
180 ml room
40 gr botter
Metode
Maak 1 pakkie Choc Crust/Romany koekies fyn
Maak 1 pakkie Choc Crust/Romany koekies fyn
Meng dit met 2E gesmelte botter en 1t karamelgeursel
Druk vas in tertbak
Vulsel:
Roer 1 blik karamelkondensmelk tot glad en skep bo-op tertkors
Smelt saam: 200 gr sjokolade - gekap, 180 ml room en 40 g botter in glasbak bo-oor warm water tot gesmelt
Roer tot glad
Skep bo-oor karamelkondensmelk
Sit in yskas vir ongeveer 4 ure voor bedien
Spuit roomrosies bo-op/strooi sjokoladekrummels bo-oor (opsioneel)