2 kiwivrugte
2 koejawels
2 nektariens/geelperskes
1 pynappel, in blokkies gesny (verwyder stronk)
1 tros druiwe, in helftes gesny en pitte verwyder
8-10 aarbeie, in skyfies gesny
2 eetlepels suiker/heuning
sap van 1 lemoen
1 tros druiwe, in helftes gesny en pitte verwyder
8-10 aarbeie, in skyfies gesny
2 eetlepels suiker/heuning
sap van 1 lemoen
sap van 1 klein suurlemoen (opsioneel)
Metode:
1. Sny alle vrugte in blokkies.
Metode:
1. Sny alle vrugte in blokkies.
2. Meng vrugte en versier met kruisementblare.
Wenke:
Om te verhoed dat jou piesang verkleur in die slaai, gooi suurlemoensap oor gesnyde piesangskyfies, of sit die hele piesang met skil en al in kookwater vir 1 minuut, haal uit, laat afkoel, en skil dan, of sny die piesang in skyfies en spoel af in yskoue water voor jy dit in die slaai sit.